• Datalevering

  Een correct klanten- en of prospectbestand kan u heel veel opleveren.

  De respons en conversie op uw campagnes krijgen een boost, terwijl u met passende aanbiedingen meer uit uw bestaande klanten kunt halen en daarmee hun loyaliteit kunt opstuwen. Door de fouten uit uw database te halen, kunt u bovendien besparen op drukkosten, portokosten, retouren en handmatige herstelacties.

  M.M.I. beschikt over een brede reeks oplossingen die u helpen met het opschonen van uw klantenbestand en het uitbreiden van uw relatiebestand met aanvullende kenmerken, zoals telefoonnummers, mobiele nummers, branche informatie en contactpersonen.

  M.M.I. heeft de beschikking over de meest uitgebreide en actuele B2B database van Nederland en is daarmee dé partner voor bedrijven in klantwinning en -behoud.

  We garanderen het laagste foutpercentage van Nederland; minder dan 2%. Wij bieden onze klanten maar liefst 75 kenmerken waarvan 20 unieke. Daarmee zijn scherpere selecties en analyses mogelijk die niemand anders u kan leveren.

  Van klantanalyse naar doelgroep advies

  Bij het vinden van nieuwe klanten speelt het maken van de juiste selectie een zeer belangrijke rol. Een klantsegmentatie op basis van kenmerken zoals branche, omzet en bedrijfsgrootte zorgt ervoor dat u veel gerichter communiceert.

  U hoeft nu alleen nog maar aan te geven welke bedrijven u wenst en in welke kwantiteit!

  Kijk naar het profiel van uw bestaande klanten en selecteer op basis hiervan een doelgroepbestand met adressen en gegevens van uw meest kansrijke en bovengemiddeld geïnteresseerde prospects! Daarmee vergroot u de kans op succes bij uw acties.

  Door uw klanten- en prospectsegmentatie verder te analyseren en af te zetten tegen de totale markt, brengen wij uw complete marktpotentieel in kaart. Met de analysesoftware kijken we in welke segmenten uw klanten vertegenwoordigd zijn en hoeveel potentiële klanten met dezelfde kenmerken zich nog meer bevinden in ons bestand.

Overige diensten

Premiums

Mail verwerking/handling

Mail Management International heeft toegang tot diverse leveranciers om uw mailing zo snel mogelijk te kunnen laten adresseren en te verwerken.